علمی ترویجی

آ

  • آموزگاری، پیام درک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 50-59]

پ

  • پیروزی، ریحانه اتوماسیون ریزازدیادی گیاهان از طریق کشت بافت [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 36-45]

ح

  • حسین پور، محمد بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 28-35]

خ

س

  • سلطانی فیروز، محمود فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشین‌ها و تجهیزات صنایع غذایی [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 8-19]

ش

  • شادمانی، محمد معرفی‌ سیستم‌های تولید‌ هم‌زمان‌ برق،‌ گرما و‌ سرما‌‌ با‌ محرکه‌ پیل‌ سوختی‌ در‌ صنایع‌ برودتی محصولات‌ کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 36-49]

ص

  • صالحی، عمار اسپرم‌ربات‌ها؛ ‌دریچه‌ای‌ نوین‌ به‌ بیوسیستم ‌و رباتیک ‌در ‌ابعاد ‌کوچک [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 16-27]

  • صالحی، عمار بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 60-70]

ق

  • قوشچیان، محمد معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق داده‌‌ها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 30-35]

م

  • مهدویان، علیرضا بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 28-35]

  • مینایی، سعید بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 28-35]