آ
-
آموزگاری، پیام
درک پیچیدگی هم بست آب- انرژی-غذا در مسیر توسعه پایدار [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 50-59]
پ
-
پیروزی، ریحانه
اتوماسیون ریزازدیادی گیاهان از طریق کشت بافت [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 36-45]
ح
-
حسین پور، محمد
بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 28-35]
خ
-
خوش تقاضا، محمد هادی
بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 28-35]
-
خیرعلیپور، کامران
مؤلفههای فنی تولید پایدار [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 20-29]
-
خیرعلیپور، کامران
معرفی مؤلفههـای حـل مسئله با تأکید بر رویکرد تفکر طراحی [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 46-65]
س
-
سلطانی فیروز، محمود
فراصوت یک فناوری سبز و نوین در ماشینها و تجهیزات صنایع غذایی [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 8-19]
ش
-
شادمانی، محمد
معرفی سیستمهای تولید همزمان برق، گرما و سرما با محرکه پیل سوختی در صنایع برودتی محصولات کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 36-49]
ص
-
صالحی، عمار
اسپرمرباتها؛ دریچهای نوین به بیوسیستم و رباتیک در ابعاد کوچک [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 16-27]
-
صالحی، عمار
بررسی کاربردهای سیستم های میکرورباتیک در حوزه صنایع غذایی، پاکسازی محیطی و کشاورزی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 60-70]
ق
-
قوشچیان، محمد
معرفی و بررسی کاربرد تکنیک تلفیق دادهها در حسگرهای مصنوعی جهت ارزیابی کیفیت [دوره 6، شماره 3، 1401، صفحه 30-35]
م
-
مهدویان، علیرضا
بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 28-35]
-
مینایی، سعید
بررسی تاثیر زاویه تیغه، تعداد و چیدمان ساقه ها بر خواص برشی ساقه جعفری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 28-35]